Du er her:

esg电竞积分

Business Central er den ideelle løsning til at håndtere og bogføre din virksomheds regnskab. Business Central sikre, at dine finans- og regnskabsopgaver udføres effektivt og med mindst mulig fejlmargin.

Hvad er Finans / Økonomistyring?

Begrebet økonomistyring, eller finansstyring, dækker over virksomhedens fokus på planlægning, organisering, styring og kontrol af de finansielle aktiviteter, eksempelvis nøgletal, gæld og indkøb.

Udtrykket bruges typisk om en virksomheds finansielle strategi, ikke blot langtidsbudgettering, men også fordeling af kortsigtede ressourcer såsom virksomhedens kortfristede forpligtelser, der skal afregnes inden for indeværende regnskabsår. Økonomistyring beskæftiger sig også med udbyttepolitik.

Håndter virksomhedens økonomi med Business Central

Standard inkluderer Business Central konfiguration af stort set alle de økonomiske processer der findes i en virksonmhed og denne konfiguration kan ovenikøbet tilpasses, så løsningen passer til den enkelte virksomhed.

Standard inkluderer konfigurationen i Business Central en oversigt over konti og standardposteringsgrupper. Oversigten effektiviserer processen med at tildele standard hovedbogs bogføringskonti til kunder, leverandører og varer.

Træf smartere finansielle beslutninger

Med det rigtige økonomisystem får du mest mulig ud af dine data og kan gå et skridt videre. Ved at opdele siloer og centralisere din data fra finans, salg, service og drift får du et nøjagtigt oversigtsbillede af din virksomhed. Og du kan gå længere endnu. Ved at bruge real-time opdateringer har du mulighed for at indentifisere tendenser eller problemområder, inden de når at udvikle sig til store problemer.

Your Challenge. Our Passion
Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV partner